Kokonaisvaltaista palvelua taloushallintoon aidolta perheyhtiöltä

Tarjoamme tilitoimistopalvelut asiakaskohtaisella räätälöinnillä. Palvelukokonaisuutemme määräytyy aina asiakkaan tarpeisiin ja tilanteisiin, joten meiltä saat palvelut aina muuttuvaan tilanteeseen.

Olemme jakaneet palvelumme kuitenkin muutamaan päälinjaan, jotta voit helpommin hahmottaa, minkälainen asiakkuutesi voisi meillä olla.

Kokonaisvaltainen taloushallinto palvelukokonaisuus

Yhä useampi yrittäjä haluaa keskittyä omaan ydinosaamiseensa ja antaa meidän hoitaa kaikki taloushallintoon liittyvät toiminnot. Tämä on tuloksellinen ja taloudellinen tapa toimia nopeasti muuttuvassa yhteiskunnassa. Koulutamme jatkuvasti itseämme mahdollistaaksemme ajankohtaisen tiedon ja osaamisen taloushallintoon liittyvissä asioissa. Osaammekin ohjeistaa palkkauksesta henkilökohtaiseen verosuunnitteluun asti. Rakennamme koko kokonaisuuden ja annamme malleja erilaisista tavoista toimia sekä neuvomme Sinulle parhaan ratkaisun.

Kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus räätälöidään yrityksesi ja omien tarpeidesi mukaan. Saamme toteutettua laajojakin palvelukokonaisuuksia kustannustehokkaasti.

Kokonaisvaltainen palvelumme sisältää erinäisiä säännöllisesti toimitettuja ohjeistuksia ja tilastoja yrittäjälle, jotta yhtiön nykytilanteen ja tulevaisuuden arviointi on sujuvampaa.

Kirjanpito

P. Tarhonen Oy tarjoaa kaikille yhtiömuodoille paitsi perinteiset kirjanpitopalvelut myös sähköistä taloushallintoa. Yhä useampi yrittäjä haluaa keskittyä omaan osaamiseensa, eikä käyttää aikaansa kirjanpitoon. Epäedullisin ratkaisu on tehdä ne tehottomasti ”silloin tällöin”, joka johtaa usein siihen, että kirjanpitoon menee aikaa enemmän kuin on tarpeen. Me tarjoamme sujuvan ja vaivattoman palvelukokonaisuuden kirjanpidon saralle.

Meillä on myös mahdollisuus tehdä kirjanpitosi kokonaan sähköisesti, jolloin voit hoitaa kaikki kirjanpitotoimenpiteet helposti mistä vain. Käytössämme on Procountorin sähköinen taloushallinto-ohjelmisto, joka helpottaa laskujen käsittelyä sekä myynti- että ostopuolella.

Ota yhteyttä, niin räätälöimme palvelukokonaisuuden, joka on juuri sinulle oikea.

Yksittäisratkaisut

Yrityksen päivittäisessä arjessa nousee usein esille asioita, joiden ratkaisu vaatii asiantuntijaa. Haluammekin tarjoata asiakkaillemme myös tarkennettuja yksittäisratkaisuja, joilla helpotamme yrittäjän taakkaa haasteellisissa tilanteissa.

Suosituimmat yksittäisratkaisumme ovat palkkauksen parissa. Voimme puolestasi pitää huolen siitä, että yhtiösi palkkausmallit ovat lakien mukaisia nyt ja tulevaisuudessa. Ota yhteyttä ja selvitetään, miten me voisimme sinua palvella.

Palvelut

Tarjoamme yrityksille kaikki taloushallinnon palvelut:

  • Kirjanpidot
  • Tilinpäätökset
  • Veroilmoitukset
  • Laskentapalvelut
  • TAL-Controller -palvelut
  • Laskutus
  • Palkkahallinto
  • Kaupparekisteriasiat
  • Yritysten perustamiset
  • Yhtiömuodon muutokset